www.ferospoj.cz :: Baby knížka Broučci (06.05.2024 - 11:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Baby knížka Broučci

Na čtení a prohlížení knížek nikdy není moc brzy začít. Pořiďte svému dítěti první knihu a ukažte mu zázraky přírody a svět zvířat. Knihy Hape Baby jsou vyrobeny ze dřeva a malé dětičky je tak mohou bezpečně žvýkat. Obsahují barevné ilustrace, které okouzlí každé dítě i rodiče. Manipulace s knížkou stimuluje jemnou motoriku, pojmenovávání obrázků rozšiřuje slovní zásobu. Knížka také hravou formou pomáhá budovat pozitivní vztah k přírodě.

Baby knížka Broučci je krásně ilustrovaná kniha ze života broučků od výrobce Hape. Knížka je plná veselých barevných obrázků broučků s kvalitním potiskem. Naučí i ty nejmenší poznávat svět a barvy kolem nich. Děti zde poznají svět zvířat žijících na louce a potoce. Díky kvalitnímu měkkému dřevu se dětem bude kniha dobře držet v ručičkách a dřevěné listy snadno otáčet. 

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Baby knížka Broučci naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!