www.ferospoj.cz :: Baby interaktivní volant - kolotoč se zvířátky (05.05.2024 - 22:39)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Baby interaktivní volant - kolotoč se zvířátky

Zabavte vaše zvídavé dítko barevným interaktivním volantem. Interaktivní volant se zvuky a světly je skvělou multifunkční hračkou pro nejmenší děti. Dítě se naučí nové tvary a zvuky. Umožní dítěti rozvíjet hmat , zrak a sluch zároveň. Mechanická činnost pomáhá rozvíjet obratnost a hmatové vnímání. Volant je dobře přizpůsoben a padne tak do rukou každého malého řidiče. Zamilují si ho všichni malí kluci i holky.

CLEMENTONI Baby interaktivní volant – kolotoč se zvířátky zabaví děti nejen v židličce při jídle. Tři roztomilá zvířátka tygřík, panda a ptáček jsou doplněna o tři další zábavné aktivity. Kroužky se otáčejí jako na kolotoči, který hraje mnoho melodií a pěkných zvuků. Přísavka na základně hračky umožňuje praktické a jednoduché připevnění k povrchu stolečku. 

Clementoni je italská společnost založena v roce 1963. Zaměřuje se především na vzdělávací hry a učí děti zábavnou formou přírodní vědy a technologie. Těm nejmenším pomáhá rozvíjet motoriku a fantazii pomocí interaktivního stolečku, puzzlí nebo kostek. Zábavnou formou naučí děti poznávat první tvary, barvy, číslice a písmena.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Baby interaktivní volant - kolotoč se zvířátky naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!