www.ferospoj.cz :: Autonabíječka CellularLine s datovým kabelem a konektorem microUSB (29.04.2024 - 17:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Autonabíječka CellularLine s datovým kabelem a konektorem microUSB

Autonabíječka CellularLine je praktická nabíječka pro Váš mobilní telefon či tablet do cigaretového zapalovače v automobilu. Autonabíječka s USB portem je dodávána v balení s USB kabelem s konektorem microUSB. Kabel můžete samozřejmě využít i pro synchronizaci dat z Vašeho počítače. Funkce FAST CHARGE umožňuje dobíjení při maximální možné rychlosti a navíc je nabíječka vybavena elektronickou ochranou proti přetížení a zkratu. Stylový design a kompaktní rozměry nijak nenaruší interiér vozidla.

Prodej autonabíječek Cellularline s kabelem je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Autonabíječka CellularLine s datovým kabelem a konektorem microUSB naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!