www.ferospoj.cz :: Autonabíječka Cellularline Dual Ultra vhodná pro iPad, 2 x USB port, 15W/3A (29.04.2024 - 15:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Autonabíječka Cellularline Dual Ultra vhodná pro iPad, 2 x USB port, 15W/3A

Autonabíječka Cellularline Dual Ultra pro dobíjení vašeho telefonu nebo jiného zařízení během jízdy autem. Adaptér slouží pro dobíjení skrz zásuvku zapalovače ve vašem vozu. Dokáže dobít vaše mobilní zařízení během jízdy autem tím nejlepším možným způsobem. Nabíječka je ideální pro nabíjení více zařízení současně. Svým stylovým provedením se nabíječka Cellularline skvěle hodí jako doplněk pro váš iPhone a iPad.

Prodej autonabíječek Cellularline Dual Ultra je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Autonabíječka Cellularline Dual Ultra vhodná pro iPad, 2 x USB port, 15W/3A naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!