www.ferospoj.cz :: Autonabíječka Cellularline Car Multipower 2 PRO s technologií Smartphone Detect (29.04.2024 - 13:57)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Autonabíječka Cellularline Car Multipower 2 PRO s technologií Smartphone Detect

Autonabíječka Cellularline Car Multipower 2 PRO pro dobíjení vašeho telefonu nebo jiného zařízení během jízdy autem. Adaptér slouží pro dobíjení skrz zásuvku zapalovače ve vašem vozu. Dokáže dobít vaše mobilní zařízení během jízdy autem tím nejlepším možným způsobem. Nabíječka je ideální pro nabíjení více zařízení současně, disponuje dvěma porty s celkovým výkonem 36W.

Po připojení mobilního telefonu nebo tabletu adaptér sám rozpozná dané zařízení a nastaví nejlepší nabíjecí technologii:

  • pro Apple Power Delivery 18W ( pouze u Cellularline Car Multipower 2 PRO+ )
  • pro Huawei rychlé nabíjení 9V/2A 
  • pro Samsung adaptivní rychlé nabíjení
  • pro LG, Sony, Xiaomi a jiné Qualcomm® Quick Charge™ 3.0.

Vše se odvíjí dle technologie rychlého nabíjení, kterou váš mobilní telefon nebo tablet podporuje. Cellularline Car Multipower 2 PRO tak v sobě ukrývá několik specializovaných nabíječek v jedné. Díky kompaktním rozměrům bez problémů zapadne do interiéru vašeho vozu a během jízdy nebude nijak překážet. S nabíječkou Cellularline Car Multipower 2 PRO můžete dát sbohem klasickému pomalému doplňování baterie ve vašem telefonu a naplno si užívat výhody moderního rychlonabíjení.

Prodej autonabíječky Cellularline Car Multipower 2 PRO je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Autonabíječka Cellularline Car Multipower 2 PRO s technologií Smartphone Detect naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!