www.ferospoj.cz :: Automatický držák do auta s bezdrátovým nabíjením FIXED Matic (29.03.2024 - 01:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Automatický držák do auta s bezdrátovým nabíjením FIXED Matic

Univerzální držák mobilních telefonů FIXED Matic je ideálním pomocníkem pro pohodlné a bezpečné cestování autem. Držák můžete přichytit pomocí podstavce do mřížky ventilace a díky otočnému kloubu si ho nasměrujete přesně podle Vašich potřeb do zorného úhlu. Váš telefon bude bezpečně uložen i při sebevětších otřesech způsobených stavem silnice. Kleště držáku fungují na principu automatického zajištění, takže stačí pohodlně přiložit telefon o šířce 6 - 8 cm k základně držáku jednou rukou a kleště ho samy bezpečně zajistí. Pro otevření je nutné použít dotykové tlačítko na vrchní straně

Největší výhodou tohoto držáku je možnost bezdrátového nabíjení - držák jednoduše připojíte k nabíjecímu adaptéru pomocí USB-C kabelu, který je samozřejmě součástí balení. Rychlé nabíjení umožňuje cívka s výkonem 15W, držák podporuje Qi standard i Qualcomm Quick Charge 3.0. Vybitý telefon tedy můžete bez problémů dobít i během krátké jízdy. Navíc si držák dokáže uchovat dostatek energie i pro otevření při vypnutém motoru a bez klíčku v zapalování. Užijte si pohodlnou a bezpečnou jízdu!

Pro využití maximální rychlosti nabíjení je nutné použít příslušný nabíjecí adaptér (není součástí balení).

Prodej držáků telefonů do auta FIXED Matic je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Automatický držák do auta s bezdrátovým nabíjením FIXED Matic naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!