www.ferospoj.cz :: Autolak ve spreji, Den Braven (25.04.2024 - 18:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Autolak ve spreji, Den Braven

Autolak ve spreji, Den Braven

Jedná se o velice kvalitní sprej, který je určený pro dekorativní nástřiky v lesklém černém odstínu. Samotný nástřik chrání povrchy před klimatickými vlivy, nárazy drobných kamínků a štěrku. Používá se pro nástřiky plastových a ocelových dílů karoserie motocyklů, automobilů. Dále pak obnoví zašlé a poškozené lakované díly a díly karoserie osobních vozidel. Mimo jiné je tento sprej také vhodný na kov, plasty, polyester, dřevo, beton a jiné podklady opatřené základním nátěrem. 

Výhody:

  • rychle schnoucí
  • nestékavý, otěruvzdorný, vysoká kryvost
  • vysoká přilnavost k podkladu, vysoký lesk
  • vysoká ochrana proti korozi, vodnímu kameni
  • vysoká ochrana před nárazy odletujících kamínků a nečistot

Aplikace:

Doporučujeme dózu důkladně protřepat a to cca 2-3 minuty. Jednoduše lze říct, že je důležité třepat do té doby, než je slyšet zvuk mísící kuličky. Nutné je nanášet na suchý, předem připravený podklad (zbaven prachu, mastnot, olejů a nesoudržných starých nátěrů) nanášejte ze vzdálenosti cca 25 až 30 cm křížovou technikou.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Autolak ve spreji, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!