www.ferospoj.cz :: Aroma difuzér BEAM, Nature 7 (09.05.2024 - 05:23)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Aroma difuzér BEAM, Nature 7

Aroma difuzér BEAM, Nature 7

Aroma difuzér BEAM zvlhčuje a aromatizuje vzduch. Aroma difuzér kombinuje účinky esenciálních olejů a vodní mlhy. Pomocí jemného ultrasonického vlnění rozkládá esenciální oleje na velmi malé mikročástice a při tom nedochází k jejich rozkladu, takže si oleje zachovávají svou vůni i všechny původní léčivé účinky. Aroma difuzér kombinuje účinky esenciálních olejů a vodní mlhy. Přístroj můžete používat pro zvlhčování vzduchu a jeho aromatizování, nebo pouze pro zvlhčování, pokud nepřidáte esenciální olej. Pokud zvolíte vhodný aromatický olej, postačí pár kapek a účinky difuzéru nejen vyčistí váš vzduch a zpříjemní Vám pobyt v místnosti, ale také může pomoci při boji s rýmou, kašlem, bolestem hlavy. Může také zpříjemnit usínání. Aroma difuzér také dokáže zlepšit kvalitu spánku. Aroma difuzér s designem přírodního dřeva zároveň díky svému elegantnímu vzhledu může posloužit jako bytový doplněk a můžete jej darovat jako dárek.

Aroma difuzér Vám může pomoci odpočinout si od dílny, práce a každodenních starostí. Pro další způsob relaxace si můžete např. pořídit také finskou saunu, vířivku nebo bazén na zahradu.

Obsluha přístroje

Obsluha aroma difuzéru je velmi snadná. Do zásobníku nalejete vodu, ideálně destilovanou a nakapete několik kapek esenciálního oleje. Poté přístroj stiskem tlačítka MIST zapnete. Pomocí tlačítka LIGHT upravujete nebo zcela vypnete barevné podsvícení. Když je difuzér zapnutý, střídá barevné podsvícení. Po vyprázdnění se aromadifuzér sám vypne, není potřeba hlídat množství vody v zásobníku.

Výhody aroma difuzéru

  • snadná obsluha
  • postupně uvolňuje aromatický olej
  • možnost nastavení přerušovaného provozu
  • automatické vypnutí
  • elegantní bytový doplněk
  • režim barevného podsvícení
  • tichý a bezpečný provoz
  • vyzařuje teplé sluneční světlo

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Aroma difuzér BEAM, Nature 7 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!