www.ferospoj.cz :: Antimikrobiální ochranné tvrzené sklo Cellularline Antibiom pro Samsung Galaxy (29.04.2024 - 23:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Antimikrobiální ochranné tvrzené sklo Cellularline Antibiom pro Samsung Galaxy

Antimikrobiální ochranné tvrzené sklo Antibiom pro Samsung Galaxy je extrémně tvrdé a odolné. Dokonale chrání displej před poškozením a zároveň, díky speciálnímu materiálu spolehlivě ničí nebezpečné bakterie, které zůstávají na jeho povrchu. Materiál tohoto skla v sobě ukrývá speciální certifikovanou technologii Microban®, která spolehlivě ničí až 99,9% bakterií a zabraňuje jejich množení. Narozdíl od čistícího spreje, který musí být opakovaně aplikován, je antimikrobiální technologie Microban® integrována přímo do materiálu krytu a nelze ji setřít ani umýt. Tato vlastnost skla Vás ochrání po celý den. Sklo neztratí tuto schopnost ani po setření či čištění displeje. Při případném nárazu sklo, které chrání celý displej, pohltí veškerou energii a zachrání ho před prasknutím i případnými škrábanci. Po instalaci nejsou žádné mezery mezi displejem a sklem. Nebojte se, citlivost dotykové obrazovky zůstává naprosto nedotčena a není snížena ani úroveň jasu displeje. V balení najdete vše potřebné pro snadnou instalaci, včetně speciálního aplikátoru pro přesné nalepení skla na displej. Pokud chcete mít mobil v naprostém bezpečí, pořiďte si kryt či pouzdro.

Prodej antimikrobiálních ochranných tvrzených skel Antibiom je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Antimikrobiální ochranné tvrzené sklo Cellularline Antibiom pro Samsung Galaxy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!