www.ferospoj.cz :: Antimikrobiální kryt Cellularline Antimicrob pro Samsung Galaxy (19.04.2024 - 17:23)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Antimikrobiální kryt Cellularline Antimicrob pro Samsung Galaxy

Zadní kryt Cellularline Antimicrob je tou pravou volbou pro ochranu Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy před mechanickým poškozením a nečistotami. Záda krytu jsou vyrobena z tvrzeného materiálu odolného proti poškrábání a boky z TPU spolehlivě ochrání před poškozením způsobeným tvrdými nárazy a pády. Okraje na přední straně navíc nepatrně přesahují tloušťku telefonu, takže ho můžete bez obav pokládat i displejem dolů bez rizika poškození.

Díky špičkové technologii Microban® ochraňuje kryt kromě telefonu také Vás. Ať už berete telefon do ruky za den dvakrát či stokrát, na jeho povrchu ulpívá obrovské množství škodlivých mikroorganismů. Pro maximální ochranu Vašeho zdraví byla vyvinuta technologie Microban®, která spolehlivě ničí až 99,9 % bakterií a zabraňuje jejich množeníAntimikrobiální technologie je integrována přímo do materiálu krytu, takže nevyžaduje pro zachování vlastností žádnou údržbu. Kryt chrání Vaše zdraví 24 hodin denně i bez ohledu na to, zda ho otíráte či myjete.

Všechny ochranné kryty jsou na míru vyrobené pro konkrétní modely Samsung Galaxy, čímž je zaručena stoprocentní přístupnost ke všem ovládacím prvkům a konektorům. Kryt není potřeba sundavat ani při bezdrátovém nabíjení (pokud je model telefonu touto funkcí vybaven). Výčet konkrétních modelů rozměrově kompatibilních s krytem naleznete v tabulce variant výše a také v technickém infu níže. Poloprůhledné provedení ochranného krytu umožňuje vyniknout originálnímu designu Vašeho telefonu.

Prodej antimikrobiálních krytů pro Samsung Galaxy je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Antimikrobiální kryt Cellularline Antimicrob pro Samsung Galaxy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!