www.ferospoj.cz :: Altán zahradní dřevěný, KARIBU MADRID (26.04.2024 - 11:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Altán zahradní dřevěný, KARIBU MADRID

Zahradní altán KARIBU MADRID je vyroben ze dřeva a má šestiboký tvar. Tento krásný pavilon slouží jako místo odpočinku pro dvě osoby. Čtyři sloupky o průměru 90x90 mm podpírají střechu s masivními příčnými podpěrami. Konstrukce altánu je tlakově impregnována a je tak dobře chráněna proti dřevokazným houbám i hmyzu, ale i proti nepříznivým povětrnostním podmínkám. Impregnace je zdravotně nezávadná a naprosto bezpečná. Vzhledem k velkým plochám střechy zahradního domku a zatížení větrem je nutné připevnit altán k zemi pomocí odpovídajících H kotev v délce cca 60 cm (nejsou obsahem dodávky).

Povrchová úprava:

Při výrobě konstrukce zahradního domku bylo použito tlakově impregnované dřevo. Jedná se o velmi účinnou a ekologicky šetrnou metodu pro ochranu dřeva. Zředěné impregnační soli se vysokým tlakem v průmyslové přetlakové komoře vtlačují do vnitřní struktury dřeva, takže ošetřené dřevo má na konci tohoto procesu vysokou vlhkost a velmi pomalu vysychá. Proto má tlakově impregnované dřevo specifické vlastnosti, především typickou nazelenalou, načervenalou, namodralou nebo našedlou barvu.

Montáž:

Před montáží zahradního domku musí být všechny dřevěné díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem (preventivní ochrana proti zamodrání a plísni) a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr Vám doporučujeme použít lazuru na dřevo, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření.

Doporučujeme aby montáž provozovali 2 - 3 lidé. Nejlepší možnou variantou je, když najdete co nejvíce rovné místo při nejlepším i s možným odvodněním. Nutné podotknout, že není vhodné altán stavět za větrného dne. K samotné montáži můžete použít také materiál jako jsou zemní vruty nebo kotvící patky

Střecha:

Střecha je zhotovena z dřevěných desek. Střešní krytina není obsahem dodávky a je nutné ji ihned po stavbě doplnit podle vlastní volby. My doporučujeme použít například střešní krytinu ALU-BITUMEN. U střech se sklonem > 15o je vhodný i bitumenový šindel. Doporučený počet bitumenových rolí na střechu (0,5 x 5 m): 5 ks.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Altán zahradní dřevěný, KARIBU MADRID naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!