www.ferospoj.cz :: Akumulátor pro aku program SHARE20V, EXTOL ENERGY (17.04.2024 - 01:59)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Akumulátor pro aku program SHARE20V, EXTOL ENERGY

Akumulátor pro aku program SHARE20V, EXTOL ENERGY

Řada aku nářadí EXTOL SHARE20V se vyznačuje tím, že pro všechno nářadí Vám postačí pouze jeden akumulátor, který je kompatibilní se všemi stroji řady SHARE20V. S jedním typem akumulátoru tak snadno můžete používat jakékoli akumulátorové nářadí s tímto označením. Každé nářadí z této řady lze zakoupit s akumulátorem 2 Ah nebo samostatně bez akumulátoru. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití.

Pro běžnou práci Vám budou stačit jeden nebo dva 2 Ah akumulátory, které je možné rychle nabít v rychlonabíječce, pro náročnější či delší práci doporučujeme použít větší akumulátory s kapacitou 4 Ah, 5 Ah, 6 Ah nebo 8 Ah.

Zvlášť můžete dokoupit také nabíječku nebo rychlonabíječku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Akumulátor pro aku program SHARE20V, EXTOL ENERGY naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!