www.ferospoj.cz :: Akumulátor 20 V pro zahradní stroje, EXTOL PREMIUM (23.04.2024 - 11:18)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Akumulátor 20 V pro zahradní stroje, EXTOL PREMIUM

Akumulátor 20 V pro zahradní stroje, EXTOL PREMIUM

Akumulátor 20 V, EXTOL PREMIUM je náhradní akumulátor určený pro zahradní stroje značky GARDEN20V. Díky použité Li-ion technologii je možné akumulátor kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala jeho kapacita. Li-ion akumulátor ztrácí energii vlivem samovybíjení velmi pomalu a vydrží dlouho nabitý a připravený k použití. Kapacita akumulátoru je 2000 nebo 4000 mAh. K akumulátoru můžete také zvlášť dokoupit náhradní nabíječku 2,4 V nebo 4,5 V, případně nabíječku na 2 akumulátory 2 x 2,4 V.

Aku nářadí GARDEN20V se vyznačuje tím, že pro tyto stroje lze používat pouze jeden akumulátor, který je kompatibilní. Všechny tyto stroje lze zakoupit v sadě s akumulátorem a nabíječkou, nebo samostatně. Jedná se o tyto aku zahradní stroje:

Nářadí značky EXTOL PREMIUM splňuje většinu nároků kladených na profesionální nářadí. Pokud hledáte nářadí určené k vysoké zátěži pro každodenní práci, můžete si vybrat nářadí značky EXTOL INDUSTRIAL. Pokud naopak hledáte nářadí pro domácí (hobby) použití, je pro Vás skvělou volbou nářadí značky EXTOL CRAFT.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Akumulátor 20 V pro zahradní stroje, EXTOL PREMIUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!