www.ferospoj.cz :: Aktivní stylus FIXED Pin pro dotykové displeje (18.04.2024 - 15:28)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Aktivní stylus FIXED Pin pro dotykové displeje

Stylus FIXED Pin je praktickým pomocníkem pro každého majitele smartphonu nebo tabletu. Ovládání dotykového displeje bude nyní jednodušší než kdy dříve. Stylus usnadní veškeré činnosti na dotykovém displeji - kreslení, psaní, upravování fotek a další. Díky tvrzenému hrotu z polyacetalu, který omezuje tření při dotyku displeje, budete mít stejný pocit jako při klasickém psaní na papír. Stylus FIXED Pin se aktivuje stisknutím klipu v horní části a bude okamžitě připraven pro použití. Je kompatibilní se všemi dotykovými displeji, není nutné jej párovat se zařízením. Vestavěná baterie vydrží až 5 hodin nepřetržitého provozu. Nabíjení probíhá pomocí přiloženého micro USB kabelu.

Prodej stylusu FIXED je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Aktivní stylus FIXED Pin pro dotykové displeje naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!