www.ferospoj.cz :: Adhezní můstek KONCENTRÁT, Den Braven (25.04.2024 - 10:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Adhezní můstek KONCENTRÁT, Den Braven

Adhezní můstek KONCENTRÁT, Den Braven

Jednosložkový bezrozpouštědlový nátěr, který lze použít v interiérech i exteriérech. Jedná se o penetrační a zpevňující podkladový nátěr určený jako první nátěr všech savých i nesavých stavebních materiálů, které jsou následně upravovány stěrkami, akrylátovými barvami či omítkami atd. Adhezní můstek je možné použít i samostatně pro zpevnění a zvýšení hydrofobity povrchu.

Podklad musí být soudržný, čistý, suchý, bez vodorozpustných solí, mastnot a oleje, nové omítky musí být vyzrálé. Staré nesoudržné nátěry je nutné odstranit. Všechny nenatírané povrchy důkladně zakryjte. U extrémně savých podkladů je doporučeno před použitím adhezního můstku napenetrovat hloubkovým penetračním nátěrem. Před aplikací na OSB desku je nutno přebrousit povrch desky.

Vlastnosti

  • bez obsahu rozpouštědel a těžkých kovů
  • odolný povětrnostním vlivům
  • zpevňuje porušené a nesoudržné povrchy
  • velice nízká sedimentace křemičitého písku
  • vodoodpudivý, difúzní, odolný alkalickým látkám
  • zvyšuje přilnavost jednotlivých vrstev materiálu

Použití

Před zahájením aplikace zakryjte fólií radiátory, okna, dveře, obklady, dlažbu, umělý i přírodní kámen. Nežádoucí potřísnění ihned omyjte vodou. Před aplikací důkladně promíchejte! Promíchávejte i v průběhu aplikace, aby si nátěr udržel stejnoměrnou konzistenci. Vlastní nátěr se provádí malířskou štětkou nebo štětcem.

Adhezní můstek se nanáší v jedné vrstvě. Při teplotě vzduchu a podkladu 20 °C a relativní vlhkosti 65 % je přetíratelný po 2 hodinách. Během aplikace je nutné zpracovávaný nátěr promíchávat, aby si udržel stejnoměrnou konsistenci.

Používá se pro:

  • interiéry, exteriéry, savé i nesavé podklady, zpevnění starých i nových povrchů
  • na nekonstrukční a pohledové betony, cihelné zdivo, vyzrálé vápenocementové omítky, umakart, skleněné tapety
  • dřevěné, papírové, sádrokartonové povrchy, na OSB desky, obklady a dlažby 
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Adhezní můstek KONCENTRÁT, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!