www.ferospoj.cz :: Adaptér 1/4" (20.04.2024 - 01:27)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Adaptér 1/4"

Adaptér 1/4" je vyroben z chrom-vanadiové oceli S2. Tento šestihranný adaptér tvrzený na 61-62 HRC je určen pro nástrčné hlavice. Funkce AS-DRIVE umožňuje vyvinout větší kontaktní sílu. Adaptér je vhodný pro použití s el.nářadím, kde plní funkci "spojky" mezi sklíčidlem a hlavicí. Hlavička je vhodná pro použití např. s ráčnou nebo lze nasadit na adaptér a použít tak s bity. Oba tyto nástroje se hodí do každého montážního, řemeslného nebo i hobby kufříku s nářadím. Pokud ještě nemáte svůj kufřík nebo Vám schází jiné nářadí prolistujte náš katalog a určitě najdete.

Prodej adaptérů 1/4" je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Adaptér 1/4" naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!