www.ferospoj.cz :: 3D puzzle Socha Svobody 108 dílků (02.05.2024 - 01:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

3D puzzle Socha Svobody 108 dílků

3D puzzle Socha Svobody

Po složení obrázku, který se dá skládat buď podle čísel na zadní straně plastové puzzle a nebo podle obrázku. Celkový počet dílků, ze kterých budete stavět je 108 dílků. Speciální ohebné dílky, které díky technologii EASYCLICK přesně zapadnou na své místo, umožňují postavit fascinující model slavné Sochy Svobody. Dílky vyrobeny z pevného plastu zaručí vynikající stabilitu, a celá stavba drží bez nutnosti lepení. Celkový rozměr složeného puzzle 26 x 27,5 x 37 cm. Puzzle je určené pro děti od 10 let. U mladších dětí hrozí nebezpečí udušení.

Prodej 3D puzzlů Socha Svobody je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu 3D puzzle Socha Svobody 108 dílků naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!