www.ferospoj.cz :: 3 veselé hračky na přichycení suchým zipem pastelové barvy (18.05.2024 - 10:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

3 veselé hračky na přichycení suchým zipem pastelové barvy

Set obsahuje 3 pestrobarevné hračky, které je možné suchým zipem připevnit např. na dětskou postýlku, zápěstí, pásy v autě nebo ke kočárku. Vaše děťátko objeví housenku, volant s pejskem a látkový barevný telefon. Děťátko se učí rozvíjet jemnou motoriku prstů a rukou.

Vaše děťátko objeví: látkovou housenku sešitou z různých barevných textur, která chrastí plastový volant z měkkého materiálu s plyšovým pejskem látkový barevný telefon s panáčkem.

K's Kids je hongkongská značka založena roku 1997. Hračky jsou vyvinuty pro kojence a batolata. Jsou vyráběny tak, aby padly do malých ručiček a rozvíjely děti ve všech směrech. Na vývoji hraček se podílí specializovaný tým psychologů a odborníků na vývoj dětí. Jsou tak propracovány do detailů a splňují náročná kritéria. Všechny hračky jsou kvalitní a bezpečné i pro vývoj dítěte.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu 3 veselé hračky na přichycení suchým zipem pastelové barvy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!