www.ferospoj.cz :: Vrut stavební s vlisovanou podložkou, drážka TORX, pozinkovaný (19.04.2024 - 05:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut stavební s vlisovanou podložkou, drážka TORX, pozinkovaný

Stavební vrut s vlisovanou podložkou je vyroben s drážkou TORX a jeho povrch je pozinkovaný. Konstrukční stavební vruty do dřeva jsou zakalené a i díky dalším konstrukčním vlastnostem je lze montovat do běžných měkčích dřevin i bez předvrtání (= úspora času i nákladů), přestože délky vrutů dosahují až 400 mm. Každá montáž s vysokým počtem spojů (připevnění trámů, latí k trámům apod.) je výrazně efektivnější a šetří také Vaše nářadí. 

Vlisovaná podložka u stavebního vrutu pojišťuje pevnost spoje a usnadňuje připevnění deskových materiálů. Drážka TORX zajišťuje lepší přenesení kroutícího momentu i případnou zpětnou demontáž vrutu (dočasné stavby). 

Prodej stavebních vrutů je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Stavební vruty můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených vrutů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut stavební s vlisovanou podložkou, drážka TORX, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!