www.ferospoj.cz :: Vrut se šestihrannou hlavou podstavcový, DIN 571, pozinkovaný (28.03.2024 - 18:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut se šestihrannou hlavou podstavcový, DIN 571, pozinkovaný

Vrut se šestihrannou hlavou podstavcový je vyroben z oceli, dle normy DIN 571 a jeho povrch je ošetřen pozinkováním, které poskytuje vrutu se šestihrannou hlavou základní ochranu proti korozi ze vzdušné vlhkosti. Vrut se šestihrannou hlavou k dotažení plochým klíčem (ráčnou) je určen zejména pro dřevostavby, od stavby pergoly, stavby zahradního altánu, stavby venkovního parkovacího stání až po střechu (připevnění střešní krytiny typu vlnitý plech, trapézový plech, eternit - v kombinaci s podložkou střešní skládanou).

Prodej vrutů se šestihrannou hlavou je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Vruty můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených vrutů se šestihrannou hlavou Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut se šestihrannou hlavou podstavcový, DIN 571, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!