www.ferospoj.cz :: Vrut s malou zápustnou hlavou TORX a vrtákem na špičce, zinek žlutý (29.03.2024 - 07:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut s malou zápustnou hlavou TORX a vrtákem na špičce, zinek žlutý

Vrut s malou zápustnou hlavou a vrtákem na špičce je vyroben z pevné a kvalitní oceli s povrchovu úpravou žlutý zinek. Vruty jsou ideální pro montáž dřevostaveb od pergoly až po střechu. Konstrukce vrutů výrazně usnadňuje jejich aplikaci do dřeva. Díky zápustné hlavě nebudou vyčnívat z materiálu a zajistí tak estetický spoj.

Vruty jsou opatřeny hlavou s drážkou TORX, která zajišťuje snadné přenesení vysokých kroutících momentů a také minimalizuje vyklouznutí šroubovacího nástavce. V kombinaci s TORX hlavou se používají pro montáž TORX bity. Montáž vrutu ulehčuje vrtáček na špičce, díky kterému se vrut snadněji zavrtává do dřeva.

Použití vrutů se zápustnou hlavou

  • terasy, altány, pergoly
  • větrané fasády
  • dřevěné obklady
  • zahradní nábytek


Výhody vrutů se zápustnou hlavou

  • možné použití bez předvrtání
  • vytvoří estetický spoj
  • snadné zavrtání díky konstrukci vrutu

Prodej terasových vrutů s drážkou TORX a vrtákem je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut s malou zápustnou hlavou TORX a vrtákem na špičce, zinek žlutý naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!