www.ferospoj.cz :: Stůl kulatý skládací 152 cm, výrobce LIFETIME (29.03.2024 - 09:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stůl kulatý skládací 152 cm, výrobce LIFETIME

Plastový skládací kulatý stůl je dalším produktem z naší nabídky vhodný pro Váš odpočinek a čas strávený s rodinou či přáteli. Toto a mnoho dalšího naleznete v naší volnočasové kategorii Odpočinek od dílny.

Velký skládací stůl má stejně tako jako ostatní plastový nábytek z naší nabídky mnoho využití. Je vhodný například do venkovní restaurace, kavárny, cukrárny nebo pro zahradní posezení s přáteli na chatě či chalupě. Díky jeho rozměrům a možnosti složení stolku na plocho (tloušťka 7cm) ho lze jednoduše uskladit nebo kamkoliv převést. A pokud ke stolu potřebuje koupit i židle, máme pro Vás řešení.

Stůl kulatý skládací je vyrobený z vysoce odolného UV stabilizovaného polyethylenu (HDPE) a ocelové nosné kostry dimenzované pro extrémní zátěž. 

Použitý plast, ze kterého je kulatý stůl vyroben je vysoce odolný vůči vlivu počasí (povětrnostním vlivům), na slunci nežloutně ani nekřehne, což ocení leckterá hospodyňka.
Dokonalé umytí skládacího stolu umožňuje zvolený plast i ocelová konstrukce. 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stůl kulatý skládací 152 cm, výrobce LIFETIME naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!