www.ferospoj.cz :: Šindel střešní bitumenový, samolepicí, TOPGLASS IRREGULAR, 3 m2 v balení (29.03.2024 - 02:23)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šindel střešní bitumenový, samolepicí, TOPGLASS IRREGULAR, 3 m2 v balení

Šindel bitumenový střešní, samolepicí - TOPGLASS IRREGULAR  je nejkvalitnější střešní šindel od výrobce GUTTA, který patří do střešních krytin ze sekce Šindele asfaltové. Šindele od výrobce GUTTA s přívlastkem TOPGLASS patří mezi nejvyhledávanější a nejodolnější šindele na trhu vůbec.

Jsou vhodné jak pro stavby menšího rozsahu (pergoly, přístřešky), tak i jako střešní krytina pro Váš rodinný dům, chatu či chalupu. Střešní šindel Guttatec Topglass Irregular patří mezi nejkvalitnější celoplošně samolepící střešní šindele na českém trhu.
Šindel bitumenová je vyrobena z SBS modifikovaného asfaltu (bitumenu) s vysokopevnostní nosné vložky ze skelné rohože. Na povrchu šindele je nanesena barevná granulovaná břidlice s melírovým efektem a díky tomuto plní šindel i funkci dekorativní.

Střešní bitumenový šindel Topglass je určen výhradně pro šikmé střechy se sklonem od 15° do 90°. Na spodní straně je šindel Topglass Irregular opatřena celoplošně samolepící plochou pro snadnou a velmi rychlou instalaci.
Díky všem těmto vlastnostem šindele Gutta Vám na tento výrobek můžeme nabídnout záruku ve výši 30-ti let

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šindel střešní bitumenový, samolepicí, TOPGLASS IRREGULAR, 3 m2 v balení naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!