www.ferospoj.cz :: Set piknikový 183 cm, výrobce LIFETIME (19.04.2024 - 20:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Set piknikový 183 cm, výrobce LIFETIME

Set piknikový 183 cm je dalším produktem z naší bohaté nabídky plastového zahradního nábytku v kategorii odpočinek od dílny.

Plastový skládací piknikový set , výrobek vhodný pro lidi, kteří své volno či dovolenou chtějí strávit v přírodě, na chatě, chalupě nebo někde v kempu, ale chtějí si při posezení užít domácí pohodlí. Piknikový set ve složení 1x stůl a 2x lavice je vhodný pro posezení prakticky kdekoliv, především díky jeho snadnému složení, rozložení, uskladnění a převozu. Ve stole je připraven otvor pro slunečník, takže Vás ani nepříjemné sluneční paprsky neodradí od oblíbeného pikniku v přírodě.

Lavice se stoly jsou vyrobeny z vysoce odolného UV stabilizovaného polyethylenu (HDPE)  hnědé barva, ocelová nosná kostra je dimenzována na extrémní zátěž. Díky těmto vlastnostem je set na piknik vysoce odolný vůči veškerým povětrnostním vlivům. Na slunci nemění barvu, ani nekřehne. Materiály, ze kterých je set vyroben, umožňují jeho dokonalé umytí. 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Set piknikový 183 cm, výrobce LIFETIME naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!