www.ferospoj.cz :: Pyramida na jahody, plast (28.03.2024 - 18:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pyramida na jahody, plast

Plastová pyramida na jahody je velmi populární produkt pro pěstování jahod. Pětipatrová pyramida je vhodná především do malých prostor, kdy lze na ploše 2 x 2 metry v pěti patrech pěstovat až 70 rostlin. Jahodník je vyrobený z recyklovaného plastu, který velmi dobře odolává povětrnostním vlivům, je barevně stálý a nenáročný na údržbu. Pyramidy na jahody jsou mechanicky odolné, nesají vodu a jsou odolné vůči vlhkosti, mrazu, plísním, hnilobě a běžným chemikáliím.

Montáž i případná demontáž je velmi jednoduchá díky fixačním hranolům na bočnicích, můžete tedy pyramidu přesouvat dle potřeby po zahradě. Při sestavování vyplňujeme jednotlivá patra hlínou /substrátem - celkem budete potřebovat necelých 1800 litrů. Pod pyramidu doporučujeme proti prorůstání plevele použít geotextilii.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pyramida na jahody, plast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!