www.ferospoj.cz :: Matice šestihranná nízká s jemným závitem, DIN 439B, zinek černý (19.04.2024 - 07:47)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Matice šestihranná nízká s jemným závitem, DIN 439B, zinek černý

Nízká šetihranná matice s jemným závitem, DIN 439B / ČSN 021403 / ISO 4035

Nízká matice ve tvaru šestihranu je vhodnou volbou pro vytvoření šroubového spoje ve stísněných podmínkách, v místech, kde by šroubový spoj s maticí o běžných rozměrech překážel, nebo by se na požadované místo nevešel. Závit v této nízké šestihranné matici je jemný a metrický. 

Matice je vyrobena z oceli a povrch součástky je upraven galvanickým zinkováním, které chrání matici proti korozi. V tomto případě je použitý černý galvanický zinek. 

Varianty matice, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti jednotlivých variant naleznete v tabulce výše. Na sloupcích v tabulce, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat parametr - průměr závitu a stoupání závitu. To Vám dává možnost lépe vyhledat to co právě potřebujete. Matici můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Matice šestihranná nízká s jemným závitem, DIN 439B, zinek černý naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!