www.ferospoj.cz :: Trampolíny s ochrannou sítí (28.03.2024 - 20:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Trampolíny s ochrannou sítí

Né každý náš zákazník ví, že Ferospoj s.r.o. je také provozovatelem internetového obchodního domu ZbožíNaZavolanou. V této nákupní galerii Vám nabízíme celou řadu různorodého zboží, dnes bychom Vám rádi představili trampolíny s ochrannou sítí.

Trampolíny s ochrannou sítí za 0 Kč za dopravné!

V roce 2012 jsme úspěšně realizovali prodej několika stovek trampolín s ochrannou sítí. Na rok 2013 jsme se snažili připravit zase o něco lépe, zejména co se disponibility zásob týče. I nadále Vám nabízíme trampolíny od stejného výrobce, protože v několika minulých sezónách jsme si ověřili, že naše trapolíny jsou pro české podmínky dostatečně kvalitní a odolné.

Naše nižší realizační ceny trampolín můžou být pro někoho poněkud matoucí, rozhodně je však nepovažujte za indikátor nekvality. Mezi námi a specializovanou konkurencí je jediný zásadní rozdíl - my Vám nabízíme široký mix různorodého zboží a tomuto faktu přizpůsobujeme naši cenovou politiku. Jako obchodní firma se snažíme co nejvíce profitovat z celkové šíře nabízeného sortimentu a jednotlivé položky tak na rozdíl od řady našich konkurentů nemusíme "předražovat".

Pro letošní sezónu jsme nabízenou řadu trampolín rozšířili, nově tak v naší nabídce naleznete trampolíny o následujících průměrech: 180 cm, 244 cm, 305 cm, 366 cm, 427 cm. Pokud máte pro trampolínu připravené stanoviště, které je více na větru, oceníte nejspíše ještě jednu další novinku -  velké trampolíny nabízíme také v setu společně se zemní kotvou. Díky ní trampolínu bezpečně připevníte tak, aby Vám při letní bouřce neodletěla na návštěvu k sousedům.

A nejdůležitější informace na konec. Prodej trampolín s ochrannou sítí relizujeme přes PPL formou balíkové zásilky po celé České republice. A kolik Vás to bude stát? 

Dopravné 0 Kč!!!