www.ferospoj.cz :: Základ plotový plastový, šedá barva, délka 1,2 m (28.03.2024 - 19:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Základ plotový plastový, šedá barva, délka 1,2 m

Plastový plotový základ, barva šedá. Podhrabová deska pod drátěné plotové ploty je vyráběna z Traplastu. Základ lze použít při výstavbě plotů všech typů, při jejich opravě nebo pro dodatečnou instalaci do již realizovaného plotu. Bezúdržbová plastová podhrabová deska je výrazně lehčí než klasická betonová, přesto jí plnohodnotně nahradí. Čelo je opatřeno zámky, tzv. fixačnímy žebry, jednotlivé díly v délce 1,2 m tak jde snadno napojit a "složit" z nich celkovou délku obvyklou pro jedno plotové pole (2,4 m).
Plastová podhrabová deska má vynikající odolnost proti vlhkosti, hnilobě, plísni, houbám, díky své robusnosti je odolná i proti výrazným změnám teploty. Krycí křídla, která jsou umístěna na obou stranách plotového základu, vytvářejí plochy bez trávy a plevelů, což oceníte při sekání trávy v blízkosti plotu. S ohledem na snadnou opracovatelnost plastové podhrabové desky je také možné velmi ukončit plot, i když jeho celková délka nebude násobkem délek plotvého základu.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Základ plotový plastový, šedá barva, délka 1,2 m naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!