www.ferospoj.cz :: Vrut okenní TURBO, galvanicky zinkovaný (29.03.2024 - 01:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Vrut okenní TURBO, galvanicky zinkovaný

Okenní šrouby TURBO jsou vyrobeny z oceli se zápustnou hlavou a TORX drážkou s povrchovou úpravou žlutým nebo bílým pozinkováním. Jedná se o speciální šroub pro ukotvení rámů do stavebního otvoru bez použití hmoždinky. Použití šroubů je možné i u řady dalších stavebních projektů, kde je velmi složité či nemožné před instalací aplikovat hmoždinku. Pro kotevní spoje do červené či bílé cihly není nutné předvrtávat, při kotvení do betonu předvrtejte díru vrtákem 6,5 mm.

Prodej okenních šroubů TURBO je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Okenní šrouby můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Vrut okenní TURBO, galvanicky zinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!