www.ferospoj.cz :: Úhelník kotevní zesílený, pozinkovaný (16.04.2024 - 10:54)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Úhelník kotevní zesílený, pozinkovaný

Kotevní tesařský úhelník s bočním vlisem, pozinkovaný. Speciální kotevní prvek pro tesařské spoje trámů, pro kotvení příhradových konstrukcí, respektive pro spoje, u kterých se předpokládá, že budou silně namáhány.

Díky galvanickému pozinkování může být spoj na trámu pohledový, jedná se o "lesklý" zinek.

Pro kotvení úhelníku k materiálu můžete použít konvexní hřebíky či jiný klasický spojovací materiál, který máme též v nabídce (chemické kotvy, vruty, podstavcové vruty, závitové tyče, hmoždinky stavební...). Pokud si u volby spojovacího materiálu nejste jistí správným výběrem, můžete nás kdykoliv kontaktovat na telefonní číslo  +420 387 414 008

Pro kotvení k dřevěným prvkům doporučujeme použít speciální vruty do tesařského kování s půlkulatou nebo plochou talířovou hlavou. Zajistíte tak pevný a esteticky vzhledný spoj.

P O Z O R! Výše uvedená fotka je pouze ilustrační, každý z výše uvedených úhelníků se liší s ohledem na jiný rozměr ramen. Pro výběr vhodného úhelníku využijte prosím technický obrázek!

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Úhelník kotevní zesílený, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!