www.ferospoj.cz :: Tvárnice zatravňovací zátěžová, ECOPANEL E50 (28.03.2024 - 13:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Tvárnice zatravňovací zátěžová, ECOPANEL E50

Zátěžová zatravňovací tvárnice Ecopanel E50 je vysoce zátěžová plastová zatravňovací dlažba. Dlažba je vhodná jako zpevňující prvek pro zatravnění vysoce zatěžovaných parkovacích ploch. Narozdíl od standardních zatravňovacích tvárnic je tvárnice Ecopanel E50 možné zatížit i nákladními automobily. Oproti betonové zatravňovací dlažbě nabízí plastové tvárnice znatelně větší zatravnění. Tím dosáhnete přírodního vzhledu zatravněné plochy. Má vysokou odolnost vůči UV záření a zachovává si tak svůj vzhled po dlouhou dobu. Dlažba je velmi lehká, což usnadňuje manipulaci i samotnou pokládku. Plastové zátěžové zatravňovací dlaždice je vhodné pokládat na dostatečně vysokou vrstvu zhutněného štěrku. Při pokládce spotřebujete 9 ks tvárnic na m2. Dlažba při správném podkladu snese zatížení až 350 tun na m2.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej zátěžových zatravňovacích tvárnic Ecopanel E50 je realizován po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Tvárnice zatravňovací zátěžová, ECOPANEL E50 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!