www.ferospoj.cz :: Tvárnice zatravňovací plastová, GUTTAGARDEN (19.03.2024 - 06:36)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Tvárnice zatravňovací plastová, GUTTAGARDEN

Zatravňovací tvárnice, z polypropylenu, GuttaGarden. Kvalitní plastové dlaždice s výbornými vlastnostmi.

Zatravňovací dlaždice je opatřena zámky a fixačními hroty a je pojezdná osobními automobily. Tvárnice z plastu je lehká (1,32 kg/ks), díky tomuto faktu je pokládka rychlá a jednoduchá, velmi snadno zvládnutelná svépomocí. Tvárnice jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného HDPE, který je zdravotně nezávadný a nevylučuje žádné škodlivé látky.

Plastová dlaždice GuttaGarden Vás mile překvapí odolností, mnohem snáze se s ní manipuluje a v neposlední řadě je k zákazníkovi dodávána za minimální náklady na dopravné, porovnáme-li běžné částky s náklady spojenými s dopravou betonových komponentů. Díky probarvení je také i na náročných plochách, kde je budoucí prorůstání trávy problematické (frekventovaná parkoviště u hotelů, penzionů...) nenápadnou součástí přírodních exteriérů.

Další informace o výrobku jsou v dokumentu ke stažení, který je k dispozici ve spodní části sekce technický popis.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Tvárnice zatravňovací plastová, GUTTAGARDEN naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!