www.ferospoj.cz :: Trubka konstrukční, podélně svařovaná, S235JRH (24.04.2024 - 20:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Trubka konstrukční, podélně svařovaná, S235JRH

Ocelové trubky podélně svařované, vyrobené z oceli třídy 11 (S235JRH), dle norem ČSN EN 10219, ČSN EN 10 305-3. Konstrukční trubky určené pro různé projekty. Dobrá svařitelnost, možnost ohybání.
Nabízíme Vám trubičky menších průměrů i trubky větších dimenzí, vhodné pro stavbu plotu, svařování rámů atd.

P O Z O R! Trubky jsou standardně vyráběny v délce 6 m. Následně jsou děleny na 2 m a 3 m kusy. Kvůli prodeji "beze zbytku" jsou pak balení nastavena na prodej x kusů, přičemž součet délky je roven 6 m. Cena je vždy za ks - za jednu trubku určité délky.

Potřebujete-li pro svůj projekt specifické množství a délku, rádi pro Vás nařežeme trubičky na míru (po jednotlivých metrech). POZOR, v tomto případě se ale na tyto položky po uzavření kupní smlouvy formou objednávky nevztahuje možnost odstoupení od smlouvy ve 14 denní lhůtě. Kontaktujte nás, prosím, telefonicky či emailem na poptavky@obchodprodilnu.cz

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Trubka konstrukční, podélně svařovaná, S235JRH naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!