www.ferospoj.cz :: Stupeň schodišťový SP 230-34/38, DIN 24531, pozinkovaný (29.03.2024 - 08:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stupeň schodišťový SP 230-34/38, DIN 24531, pozinkovaný

Ocelové schodišťové stupně, žárově pozinkované, provedení SP (odporově svařováno, na nosný pásek 30x2 mm jsou přivařeny rozpěrné pruty z krouceného drátu). Na přední straně kovové schodnice je navařena děrovaná nášlapná hrana, která výrazně snižuje riziko uklouznutí.

U speciálních projektů (obecně - schody s menším počtem stupňů, po kterých např. technik 2x do roka půjde zkontrolovat "něco"...) lze docílit jisté cenové úspory nákupem schodů, které mají nosný pásek silný pouze 2 mm. Nižší cena se tak odvíjí od faktu, že jsou výrazně lehčí než standardní schody SP330. Kovové schodnice jsou vyráběny v různých délkách a šířkách, viz. výše.

Potřebujete-li pro svou realizaci pouze nižší počet schodnic, kovové nášlapy na schodiště jsou na jakékoliv místo určení v ČR expedovatelné jako balíková zásilka.

Prodej schodišťových stupňů je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stupeň schodišťový SP 230-34/38, DIN 24531, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!