www.ferospoj.cz :: Šroub vratový s plochou hlavou, DIN 603 - 4.6, pozinkovaný (16.04.2024 - 14:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub vratový s plochou hlavou, DIN 603 - 4.6, pozinkovaný

Vratové šrouby s plochou kulovou nízkou hlavou a čtyřhranem pod hlavou jsou vyrobeny z ocele pevnosti 4.6 dle normy DIN 603 a mají široké spektrum použití. Šrouby jsou následně galvanicky pozinkovány, čímž jsou šrouby základně chráněny proti korozi. Čtyřhran slouží k zamezení protáčení šroubu při dotahování. Délka vratových šroubů je udávána jako délka šroubu pod hlavou. Vratové šrouby nejčastěji použijete při montáži vrat, bran, branek, laviček, židlí a plotů nebo připevňování plotových latí či dřevěných profilů k nosnému příčníku. Díky způsobu použití bývají občas označovány jako zámečnické šrouby.

V náročném prostředí jsou některé spoje namáhané více a je vhodné využít variantu vratových šroubů z nerezové oceli. Do náročného prostředí řadíme přítomnost bazénů, jezírek, podmáčený terén, vyšší nadmořská výška s častým výskytem mlh, průmyslové oblasti s výskytem "kyselých" deštů.

V naší nabídce naleznete pozinkované vratové šrouby, nerezové vratové šrouby i šrouby bez povrchové úpravy. Neváhejte nás kontaktovat pokud máte zájem o individuální cenovou nabídku na větší nebo pravidelný odběr vratových šroubů na e-mailové adrese poptavky@obchodprodilnu.cz.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub vratový s plochou hlavou, DIN 603 - 4.6, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!