www.ferospoj.cz :: Šroub TEX DIN 7504P pozinkovaný, samovrtný do kovu se zápustnou hlavou, PH drážka (28.03.2024 - 21:56)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub TEX DIN 7504P pozinkovaný, samovrtný do kovu se zápustnou hlavou, PH drážka

Samovrtné šrouby do plechu TEX jsou vyrobené se zápustnou hlavou dle normy DIN 7504P. Tyto šrouby jsou ošetřeny galvanickým pozinkováním a mají vlastní vrták do kovu s vrtací kapacitou šroubu 2 - 3 mm. Šroub lze aplikovat bez předvrtávání při realizaci spoje do ocelového jäcklu (či neželezných kovů), u kterého je vyžadováno zapuštění hlavy do upevňovaného materiálu, např. při upevnění dřevěné desky ke konstrukci v exteriéru. Délka samovrtného šroubu je udávána jako celková délka včetně vrtáku a hlavy (vrták je standardně cca 4 až 8 mm dlouhý). Vytvořený spoj je demontovatelný.

Prodej samovrtných šroubů do plechu je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Samovrtné šrouby můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub TEX DIN 7504P pozinkovaný, samovrtný do kovu se zápustnou hlavou, PH drážka naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!