www.ferospoj.cz :: Šroub TEX DIN 7504K pozinkovaný, samovrtný do kovu se šestihrannou hlavou (19.04.2024 - 05:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub TEX DIN 7504K pozinkovaný, samovrtný do kovu se šestihrannou hlavou

Samovrtný šroub do kovu TEX s šestihrannou hlavou je vyroben dle normy DIN 7504K a je ošetřen galvanickým pozinkováním. Šroub má vlastní vrták do kovu, který disponuje vrtací kapacitou až 3 mm. Délka šroubu je udávána jako délka pod hlavou včetně vrtáku.
Samovrtné šrouby Vám umožňují upevnění střešní krytiny či oplechování haly k běžných konstrukčních trubkám a jäcklům.
Tento šroub je ideální pro rychlé spojování materiálů spoji kov - kov bez předvrtávání. Lze jej používat i pro spojování materiálů dřevo - kov, plast - kov, u takových spojů je však důležité brát v potaz i další faktory, které kvalitu spoje budou v budoucnu "testovat" (rozdílné roztažnosti různorodých materiálů apod.).

Průměr závitu 3,5 mm 3,9 mm 4,2 mm 4,8 mm 5,5 mm 6,3 mm
Rozměr klíče 5,5 mm 5,5 mm 7 mm 8 mm 8 mm 10 mm
Velikost hlavice 6 mm 6 mm 7 mm 8 mm 8 mm 10 mm

 

Prodej samovrtných šroubů do kovu je realizován v několika rozměrových variantách.
Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Závrtné šrouby můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub TEX DIN 7504K pozinkovaný, samovrtný do kovu se šestihrannou hlavou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!