www.ferospoj.cz :: Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-8.8, OD PRŮMĚRU M18, pozinkovaný (28.03.2024 - 10:36)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-8.8, OD PRŮMĚRU M18, pozinkovaný

Šroub šestihranný s tělem, s metrickým závitem, DIN 931, pozinkovaný, pevnost 8.8. Na této produktové kartě naleznete varianty od průměru M18 včetně.

Šrouby jsou vhodné pro všechny typy hobby projektů a standardně jsou využívaný i u stavebních či zámečnických zakázek typu kotvení schodiště, montáž zábradlí apod. Šrouby v pevnostní řadě 8.8 již můžete použít i u více namáhaných spojů. Použití nedoporučujeme tam, kde vznikají příliš silné vibrace (stroje apod.), doporučujeme se informovat přímo u výrobce zařízení, jaké šrouby jsou vhodné.

U větších délkových rozměrů může tělo šroubu v některých projektech nahrazovat čep. Díky povrchové úpravě galvanický zinek je šroub chráněn před korozí (pokud je však spoj vystaven permanentně vlhkému prostředí, pak je vhodnější zvolit šroub z antikorozní oceli).

Rozměrové varianty šestihranných šroubů v pevnostní řadě 8.8 naleznete výše.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-8.8, OD PRŮMĚRU M18, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!