www.ferospoj.cz :: Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-8.8., DO PRŮMĚRU M16, pozinkovaný (28.03.2024 - 23:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-8.8., DO PRŮMĚRU M16, pozinkovaný

Šestihranné šrouby s tělem a metrickým závitem jsou vyrobeny z ocele pevnosti 8.8., dle normy DIN 931  a následně jsou galvanicky pozinkovány. Délka šroubů je uváděna jako délka závitu + těla pod hlavou.
Šrouby jsou vhodné pro všechny typy hobby projektů a standardně jsou využívané i u stavebních či zámečnických zakázek typu kotvení schodiště, montáž zábradlí apod. Šrouby v pevnostní řadě 8.8 je již možno použít i u více namáhaných spojů. Použití nedoporučujeme tam, kde vznikají příliš silné vibrace (stroje apod.), v takovém případě je lepší informovat se přímo u výrobce zařízení, jaké pevnostní šrouby je možno využít.
U větších délkových rozměrů může tělo šroubu v některých projektech nahrazovat čep. Díky povrchové úpravě galvanickým pozinkováním je šroub chráněn před korozí (pokud je však spoj vystaven permanentně vlhkému prostředí, pak je vhodnější zvolit šroub z antikorozní oceli). 

Prodej šestihranných šroubů s tělem je realizován v několika rozměrových variantách do průměru M12 včetně . Větší průměry (od průměru M14) pozinkovaných šroubů s tělem v pevnosti 8.8 naleznete na této produktové kartě.

Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Šestihranné šrouby můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-8.8., DO PRŮMĚRU M16, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!