www.ferospoj.cz :: Šroub pluhový se čtyřhranem do kovu, DIN 608-10.9, bez úpravy (28.03.2024 - 18:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub pluhový se čtyřhranem do kovu, DIN 608-10.9, bez úpravy

Pluhové šrouby jsou vyrobeny z ocele pevnosti 10.9 dle normy DIN 608. Následně nejsou nijak povrchově upravovány. Pluhový šroub má zápustnou hlavu, pod kterou se nachází čtyřhran do kovu, závit šroubů je metrický se standarním stoupáním. Délka šroubu je u pluhových šroubů vždy měřena včetně hlavy. 
Jak již samotný název napovídá, tyto šrouby se nejčastěji využívají při výrobě a opravách zemědělské techniky. Tvar hlavy šroubu umožňuje zapuštění do spojovaného materiálu, díky pevnosti 10.9  jsou šrouby vhodné pro vyšší zatížení na tah.

Prodej pluhových šroubů se čtyřhranem do kovu je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Pluhové šrouby můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub pluhový se čtyřhranem do kovu, DIN 608-10.9, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!