www.ferospoj.cz :: Šroub napínací rovné konce pro přivaření, DIN 1480, pozinkovaný (28.03.2024 - 19:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub napínací rovné konce pro přivaření, DIN 1480, pozinkovaný

Napínací šrouby s rovnými konci pro přivaření jsou vyrobeny dle normy DIN 1480 a ošetřeny pozinkováním, které je chrání proti korozi. Do matice jsou našroubovány svorníky s levým a pravým závitem, slabá vrstva zinku umožňuje navaření dalších prvků na napínač (např. závitovou tyč, táhlo atd.).

Navařovací napínací šrouby se používají pro svazování krovů, pro svazování staveb či kotvení lešení. 

Prodej napínacích šroubů s rovnými konci je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. 

Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub napínací rovné konce pro přivaření, DIN 1480, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!