www.ferospoj.cz :: Šroub lešenářský s odsazeným koncem, pro trubková lešení, Li-AB-107, 8.8 (29.03.2024 - 14:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub lešenářský s odsazeným koncem, pro trubková lešení, Li-AB-107, 8.8

Lešenářské šrouby s odsazeným koncem Li-AB-107 v pevnosti 8.8 jsou vhodné, jak již název napovídá zejména pro trubková lešení. Šrouby mají šestihrannou hlavou a používají se zejména  při stavbě lešení z ocelových trubek, v délce 12x40 mm nejčastěji k upínací spojce, v délce 12x45 mm k nastavovací spojce.
Lešenářské šrouby nejsou nijak povrchově upravovány a mají metrický závit se standradním stoupáním. Pro použití s lešenářskými šrouby jsou vhodné také námi nabízené lešenářské matice, které naleznete na produktové kartě zde
Pokud chcete realizovat kotvení menšího či středně velkého lešení upevněného do fasády, v naší nabídce naleznete i lešenářská oka se závitem do hmoždinky či s metrickým závitem.  

Prodej lešenářských šroubů s odsazeným koncem je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Lešenářské šrouby můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub lešenářský s odsazeným koncem, pro trubková lešení, Li-AB-107, 8.8 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!