www.ferospoj.cz :: Sprej proti kunám, Den Braven (28.03.2024 - 21:59)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sprej proti kunám, Den Braven

Sprej na ochranu kabeláže od výrobce Den Braven je dlouhodobě působící sprej, vytvářející lehce lepkavý nános. Poskytuje ochranu proti přehryzání důležitých částí automobilu hlodavci, především pak kunami. Jedná se zejména o elektrická vedení, kabely zapalování, hadice brzdového a chladicího systému, klínové řemeny, manžety a pryžová těsnění a systémy pérování. Chrání rovněž při dlouhotrvajících deštích. Doporučuje se používat alespoň 2x ročně a po každém umytí motoru.
Před použitím sprej důkladně protřepte a aplikujte pouze na studené vozidlo a jeho části. Nastříkejte ze vzdálenosti 20-25 cm na požadované elektrické přístroje, pryžové části, elektrorozvody, brzdové hadice a vše, co chcete ochránit. Neaplikujte na motor a ABS plasty.

Prodej spreje proti kunám Den Braven je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sprej proti kunám, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!