www.ferospoj.cz :: Spona PLOTFIX na spojování pletiv (28.03.2024 - 14:24)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Spona PLOTFIX na spojování pletiv

Spona PLOTFIX na spojování pletiv

Spona PLOTFIX je určena pro přichycení pletiva ke středovému napínacímu drátu. Lze ji také použít pro spojení pletivových rolí. Spona PLOTFIX je vyrobena z oceli, povrch spony je podle vybrané varianty buď pouze pozinkován nebo pozinkován a následně poplastován zeleným PVC, čímž je zajištěna dlouhá životnost spon. Díky povrchové úpravě pozinkováním spona nepodléhá korozi. Spony nabízíme jak po 1 kuse, tak po baleních po 1000 ks.

Jak se spona PLOTFIX používá

Spona PLOTFIX je C spona určená pro přichycení pletiva ke středovému napínacímu drátu a pro spojení pletivových rolí. Pro aplikaci spon se používají instalační kleště ROCAFIX. Spony lze nahradit vázacím drátem, ale spony PLOTFIX jsou podstatně rychlejším a hezčím řešením.

Co je potřeba na stavbu plotu?

 

Potřebné množství všech komponent se dozvíte v článku kalkulace ceny plotu.
Pokud si nebudete vědět rady, napište nám na poptavky@obchodprodilnu.cz ideálně i s jednoduchým náčrtkem pozemku.
Rádi Vám cenu plotu ZDARMA spočítáme!

Doprava a dostupnost pletiv

Snažíme se v sezóně držet vysoké skladové zásoby pletiv, abychom mohli dodávky realizovat obratem. Plot včetně příslušenství Vám zašleme po celé ČR prostřednictvím paletové přepravy nebo zavezeme naším vozem.

Návod na stavbu plotu z pletiva

Montáž plotu zvládnete svépomocí bez asistence firmy. Podívejte se na naše články, které se týkají výběru a montáže plotu:

Jak betonovat sloupek?
Jak vybrat pletivo?
Jak vybrat plotové sloupky?
Co vše je třeba na stavbu plotu?
Podhrabové desky - ano či ne?

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Spona PLOTFIX na spojování pletiv naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!