www.ferospoj.cz :: Sloupek plotový z jacklu, s deskou kotevní/roxorem, žárový zinek (TZN) (28.03.2024 - 17:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sloupek plotový z jacklu, s deskou kotevní/roxorem, žárový zinek (TZN)

Plotové sloupky z jeklu, žárově pozinkované, různé výšky, rychlá stavba plotu ze sériově vyráběných sloupků. Sloupek je zakončen HDPE záslepkou. Sloupky na této produktové kartě mají ve spodní části desku nebo desku s roxorem, díky tomu je snadno můžete instalovat na již hotové podezdívky, základovou desku apod. Desku posléze kotvíte plášťovou kotvou nebo za použití chemické malty.

Sloupky mají různé výšky a mají navařen držák plotového pole. Únosnosti sloupků naleznete v dokumentu ke stažení, který je součástí technického popisu (ve spodní části). Tam jsou k dispozici i další informace (jak kotvit sloupek apod.)

sloupek z jackluDo rohů a míst s výškovým rozdílem jsou určeny sloupky, které jsou výše označeny jako bez platle (hladké). Tyto sloupky nemají navařen držák plotového pole, můžete jej však snadno dokoupit na této produktové kartě - držák plotového pole speciálně určený pro přišroubování na námi prodávané sloupky.

 Rozměrové varianty plotových sloupků naleznete výše.

 

 

 

S platlí Bez platle

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sloupek plotový z jacklu, s deskou kotevní/roxorem, žárový zinek (TZN) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!