www.ferospoj.cz :: Skleník URANUS, prosklení polykarbonát tl. 4 mm, konstrukce elox hliník (28.03.2024 - 12:47)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník URANUS, prosklení polykarbonát tl. 4 mm, konstrukce elox hliník

Skleník Lanit Plast URANUS má konstrukci z eloxovaných hliníkových profilů a prosklení z kvalitního dutinkového polykarbonátu o tlouštce 4 mm s oboustranným UV filtrem (nekřehne, nežloutne). Polykarbonát má lepší termoizolační vlastnosti než sklo. Prosklení je do hliníkových profilů kotveno pomocí ocelových sponek. Skleník má dvoukřídlé posuvné vstupní dvěře.

Z důvodu zajištění maximální kvality je prosklení vyrobeno z kvalitního polykarbonátu MARLON (výrobce Brett Martin Velká Británie) nebo SUNLITE (výrobce Palram Německo). Oba polykarbonáty jsou v ČR otestovány státem akreditovanými zkušebnami jako stavební materiály. Na polykarbonát je poskytována smluvní záruka 10 let na nerozbitnost krupobitím (přesná specifikace záruky je obsažena záručním listě).

Hlavní výhody domácího zahradního skleníku:

  • sami si vypěstujete lepší, chutnější a voňavější zeleninu bez škodlivých hnojiv než u obchodníků
  • můžete začít pěstovat a sklízet rostliny mnohem dříve, než na venkovních záhonech
  • uvnitř skleníku je zelenina mnohem více chráněna před škudci a nemocemi
  • zahradní skleníky bohatě využijete nejen v létě, ale rovněž v zimě
  • relativně jednoduchá a rychlá montáž, přehledný návod, nenáročná údržba

Obsah balení:

  • dvoukřídlé posuvné dveře
  • hliníkové profily
  • polykarbonátové prosklení,
  • 2x střešní ventilační okénko s manuálním otevíráním
  • spojovací materiál


Montáž:

Skleník lze postavit např. na zděnou podezdívku nebo na základnu z pozinkovaného plechu. Při stavbě bez podezdívky dokoupení základny doporučujeme. Montážní návod ke staženi ZDE. Ke skleníku je možné dokoupit řadu nadstandardního příslušenství - poličky, regály, další větrací střešní i boční okénka, automatické otvírače k těmto okénkům, teploměry, vlhkoměry, zavlažovací zařízení. Veškeré dostupné příslušenství naleznete v kategoii příslušenství pro skleníky.

Upozornění:

  1. Pokud máte v úmyslu stavbu zděné nebo betonové podezdívky, tak ji stavte až po zakoupení skleníku a po montáži ocelové základny (nebo konstrukce skleníku). Uváděné rozměry skleníku jsou max vnější rozměry skleníku a nemohou být použity pro vyměření a stavbu podezdívky.
  2. V případě používání přírodních hnojiv (koňský / kravský hnůj, slepičince, apod.), umělých hnojiv, pesticidů, herbicidů a jiných chemikálií může po delší nebo i kratší době docházet ke korozi ocelových dílů skleníku (základna, šrouby, apod.).
  3. Výrobek dodáváme v rozloženém stavu v papírovém kartonu, v případě verze se sklem je sklo zabalené v nevratné dřevěné bedně.
  4. Produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení.
  5. Tento produkt je určen výhradně pro nekomerční domácí použití.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník URANUS, prosklení polykarbonát tl. 4 mm, konstrukce elox hliník naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!