www.ferospoj.cz :: Skleník polykarbonátový ZEUS, LanitPlast (19.04.2024 - 08:43)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník polykarbonátový ZEUS, LanitPlast

Skleník polykarbonátový ZEUS, LanitPlast

Polykarbonátový skleník z produktové řady ZEUS od renomovaného výrobce z Velké Británie můžeme je vyroben z vysoce kvalitních AL eloxovaných profilů a k jeho prosklení jsou použity tepelně - izolační dvoustěnné komůrkové desky. Jedná se o polykarbonát špičkové kvality s UV filtrem, díky kterému vliven slunce a mrazu nekřehne ani nežloutne. Kvůli možnému přehřátí skleníku jsou použité komůrkové desky optimální, použití vícestěnných desek výrobce nedoporučuje.

Díky použitým materiálům při výrobě skleníku je na skleníky Zeus v celé rozměrové řadě poskytována záruka ve výši 10 let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím a 15 let na konstrukci.

Vstup do skleníku je zajištěn dvoukřídlými dveřmi na pantu, které jsou opatřeny cylindrickým zámkem. Pro větrání skleníku a dosažení ideálního klimatu vám poslouží střešní okénko s manuálním otvíráním.

V dodávce se nachází dvoukřídlé dveře na pantech, hliníkové profily, prosklení, pozinkovaná ocelová základna, 1, 2 nebo 3 střešní ventilační okénka (dle konkrétní varianty - viz. tabulka variant výše), 2x okapový žlab se svody, 1x cylindrický zámek a kompletní spojovací materiál.

Ke skleníku lze zvlášť dokoupit spoustu nadstandardního příslušenství, jako jsou poličky, regály, další větrací okénka (střešní i boční), automatické otvírače oken, okapy, teploměry, vlhkoměry, pomůcky pro zavlažování nebo elektrické odporové vytápění půdy.

Montáž polykarbonátového skleníku ZEUS

Skleník je dodáván z rozloženém stavu. Montáž skleníku je jednoduchá, zvládnete ji i svépomocí ve 2 - 3 osobách. Montáž skleníku není výrazně složitá, zvládne ji téměř každý šikovný zahrádkář. Vše je podrobně popsané v dodaném návodu.

Upozornění

  • skleník je určen k postavení na podezdívku - podezdívku však postavte až po zakoupení skleníku a po montáži kompletní ocelové základny. Uváděné rozměry skleníku jsou maximální vnější rozměry a nejsou určené pro zaměření a stavbu podezdívky
  • pokud používáte přírodní hnojiva, jako jsou koňský a kravský hnůj, slepičince apod., umělá hnojiva, pesticidy, herbicidy a jiných chemikálie, může po delší i kratší době docházet ke korozi ocelových dílů
  • produkt na fotce může obsahovat příplatkové příslušenství a další prvky, které nejsou obsahem základního balení
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník polykarbonátový ZEUS, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!