www.ferospoj.cz :: Skleník polykarbonátový PLUGIN 6, verze PLUS, LanitPlast (19.04.2024 - 08:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník polykarbonátový PLUGIN 6, verze PLUS, LanitPlast

Zahradní skleník z názvem PLUGIN 6verze Plus od firmy LanitPlast. Kvalitní a vysoce odolný skleník osazený dutinkovým polykarbonátem špičkové kvality.
Zahradní skleníky Lanitgarden s názvem PLUGIN jsou zařazeny do skupiny HOBBY skleníků, určené pro zahrádkáře nebo malé domácí pěstitele.

Skleník Plugin 6, stejně jako Plugin 8, je z části vyrobený v renomované společnosti z Velké Británie (hliníková konstrukce) a zde v České Republice je ke skleníku doplněno pouze polykarbonátové prosklení.

Polykarbonátový skleník Plugin je vyroben z hliníkových profilů o síle 1 mm a jako jeho prosklení se používá kvalitních tepelně - izolačních komůrkových desek o síle 4mm.
Jedná se o vysoce kvalitní polykarbonátové desky opatřené UV filtrem (nekřehnou, nežloutnou), které jsou dovážené do ČR již zmiňovanou firmou LanitPlast. Komůrkové desky nesou název Marlon nebo Sunlite (Marlon - Velká Británie, Sunlite - Německo). Jedná se tedy o jedny z mála zahradních skleníků na českém trhu, které jsou opravdu prokazatelně osazené vysoce kvalitním dutinkovým polykarbonátem s doložitelnou českou certifikací
Z těchto výše uvedených důvodů je na polykarbonátové desky poskytována záruka ve výši 10 let (na nerozbitnost krupobitím). 

Dutinkový polykarbonát je u tohoto typu skleníku zasunut do AL profilů, což v důsledku výrazně zvýšilo celkovou pevnost a stabilitu celého skleníku. Současně došlo i k vyšší odolnosti zahradního skleníku vůči sněhovému zatížení či nárazovému větru.

Skleník polykarbonátový PLUGIN 6 je dodáván jako stavebnice včetně podrobného montážního návodu v českém jazyce (doporučujeme stavět minimálně ve dvou lidech). 
Základní montážní postupy stavby skleníku můžete shlédnout na videu níže: 

POZOR ! Skleník Plugin verze Plus je možné postavit na pevnou podezdívku ( betonová, zděná ), vyčkejte však s její výstavbou do chvíle, než Vámi zvolený skleník skutečně zakoupíte. Uváděné rozměry skleníku jsou maximální vnější rozměry a tudíž nemohou být použity pro vyměření stavby podezdívky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník polykarbonátový PLUGIN 6, verze PLUS, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!