www.ferospoj.cz :: Sítko kovové k chemické maltě FIS H L v metráži, výrobce Fischer (28.03.2024 - 22:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sítko kovové k chemické maltě FIS H L v metráži, výrobce Fischer

Kovová sítka k chemické maltě FIS H L v metráži od výrobce Fischer. Sítka šetří maltu v dutých materiálech a centrují kotvu ve vyvrtané díře. U kovového sítka si řemeslník sám určí jeho délku s ohledem na hloubku vyvrtaného otvoru pro kotvu.

Více důležitých informací k tomuto produktu naleznete v dokumentech ke stažení.

Prodej kovových sítek je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Kovová sítka můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených sítek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sítko kovové k chemické maltě FIS H L v metráži, výrobce Fischer naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!