www.ferospoj.cz :: Síť svařovaná pozinkovaná (19.03.2024 - 08:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Síť svařovaná pozinkovaná

Svařované pletivo pozinkované

Zahradní svařované pletivo je velmi pevná a zároveň vizuálně pěkná varianta oplocení, kterou můžete realizovat u rodinného domu, rekreačních chat, zahrad i průmyslových objektů. Tuto síť je možné použít i na stavbu voliér a hospodářských výběhů. Jedná se v podstatě o síť, která je svařena tak, aby tvořila pravidelná čtyřhranná oka. Velikost ok se pohybuje mezi 6,6 x 6,6 mm až po rozměr 50 x 50 mm. Jednotlivé dráty jsou k sobě přivařeny, takže narozdíl od klasických pletiv nehrozí rozpletení drátů (například psem nebo dítětem).

Pletivo je dodáváno v rolích o návinu 25 metrů, ale také po jednotlivých metrech. Pletivo vám naměříme podle vaší potřeby a dodáme ho v celku. Pletivo lze ho snadno rozpojit nebo napojit na další roli pomocí spojek nebo pomocí vyvazovacího drátu o průměru 2-2,6 mm. Na této kartě naleznete pouze pozinkované pletivo, v naší nabídce však naleznete i zelené svařované pletivo.

Pokud si objednáte 3 x 1 metr (varianty s "h" na konci), pletivo vám zašleme jako 3 metry v celku.

Vlastnosti svařovaného pletiva

Toto pletivo je vyrobeno z pozinkovaného drátu. Celková síla drátu je 0,65 až 2 mm dle zvolené varianty. Drát pletiva je tak chráněn před korozí i mechanickým poškozením.

Výhody svařovaného pletiva

  • montáž bez nutnosti zavěšování na napínací drát
  • dráty jsou k sobě pevně svařeny, takže pletivo nelze rozplést
  • velmi pěkný vzhled
  • vysoká odolnost

Nevýhody svařovaného pletiva

  • vyšší cena oproti klasickému pletivu
  • technicky složitější montáž a potřeba montážního vybavení

Co je potřeba na stavbu plotu ze svařovaného pletiva?


Doporučené příslušenství:

 

Pokud si nebudete vědět rady, napište nám na poptavky@obchodprodilnu.cz ideálně i s jednoduchým náčrtkem pozemku.
Rádi Vám cenu plotu ZDARMA spočítáme!

Doprava a dostupnost pletiv

Snažíme se v sezóně držet vysoké skladové zásoby pletiv, abychom mohli dodávky realizovat obratem. Plot včetně příslušenství Vám zašleme po celé ČR prostřednictvím paletové přepravy nebo zavezeme naším vozem.

Návod na stavbu plotu ze svařovaného pletiva

Montáž plotu zvládnete svépomocí bez asistence firmy. Stavba probíhá víceméně stejně jako u klasického pletiva. Liší se jen v montáži pletiva na sloupky a ve způsobu napínání. Svařované pletivo připevníte na první sloupek pomocí svorek PILCLIP a instalačních kleští nebo pomocí vázacího drátu. Poté rozvíjíte roli pletiva k dalším sloupkům, ale zatím je nepřipevňujete. Až rozvinete celou roli, nepřipevněný konec pomocí hřebenu/lišty taháte směrem od prvního sloupku. Tím pletivo napnete a v tento moment můžete začít připevňovat pletivo i na ostatní sloupky. Pokud nejste s napnutím plně spokojeni, lze ho ještě doladit pomocí krepovacích kleští.

Podívejte se na naše články, které se týkají výběru a montáže plotu:

Jak betonovat sloupek?
Jak vybrat pletivo?
Jak vybrat plotové sloupky?
Podhrabové desky - ano či ne?

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Síť svařovaná pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!